Annemarie's Kralen & Sieraden Atelier

Workshops voor kinderen

Op afspraak kunnen wij geheel verzorgde workshops voor kinderen van 6 tot 13 jaar in ons atelier organiseren. Een uniek en origineel idee voor een erg leuk kinderfeestje!

Bij binnenkomst is de stoel voor de jarige job al helemaal versierd en krijgen alle kinderen drinken met wat lekkers. Eventueel kunnen de cadeautjes gegeven worden aan de jarige.

Daarna wordt er uitleg gegeven over hoe een ketting of armband gemaakt moet worden en kan ieder kind zijn kralen uitkiezen en gaan ze hun eigen sieraad ontwerpen en maken. Aan het eind van het feestje gaat ieder kind met een zelfgemaakte ketting of twee armbanden naar huis.

De kosten voor een kinderfeestje bedragen € 12,- per kind, inclusief de zelf gemaakte armbanden of ketting. Als U de kinderen een ketting en een armband wil laten maken zijn de kosten € 18,-

De minimale groepsgrootte voor een kinderfeestje bestaat uit 4 deelnemers. Normaal gaan wij uit van een maximale groepsgrootte van 12 kinderen. Verwacht u meer dan 12 kinderen op het feestje, neem dan ruim van te voren even contact met ons op. U kunt bij ons ook gewoon pinnen.

Wanneer bepaalde kinderen een specifiek dieet volgen of een bepaalde frisdrank, lekkernij of snoep niet mogen hebben, wordt u vriendelijk verzocht dit minimaal een week van te voren aan ons door te geven.

Het kinderfeestje duurt maximaal ongeveer 2 uur.

In samenwerking met Mc Donalds kan je hier nu je eigen ketting of armband maken en daarna een heerlijk HappyMeal eten bij Mc Donalds in Appingedam. Kosten € 15,50 per kind.

Voor meer foto's van Kinderfeestjes: fotopresentaties van de kinderfeestjes