Annemarie's Kralen & Sieraden Atelier
 

Workshops

Wij verzorgen workshops voor zowel beginners als voor gevorderden. We hebben hier de algemene informatie over ons workshops voor u op een rijtje gezet.

Voor wie zijn onze workshops bedoeld?

Onze workshops zijn bedoeld voor iedereen, jong of oud, man of vrouw, ervaren of onervaren met het werken van kralen.

Waar gaan de workshops over?

De workshop gaat over wat u wilt leren. Er wordt van te voren met u besproken waar u in geïnteresseerd bent en wat u wilt leren. U krijgt daarna van ons een onderbouwd advies. Vervolgens bepaalt u zelf wat voor workshop u wilt volgen.

Hoe verloopt een workshop?

Een workshop duurt meestal 2 1/2 uur. Er volgt eerst een uitleg en instructie van ongeveer een half uur. Daarna gaat u zelf aan de slag. Om je op ideeën te brengen, worden er aan het begin van de workshop voorbeelden gedemonstreerd. Na afloop van de workshop worden de resultaten besproken.

Door wie wordt de workshop verzorgd?

De workshops worden doorAnnemarie Peschier (eigenaar van Annemarie's Kralen & Sieraden Atelier) verzorgd. Mocht er een vrij grote groep zijn, dan zal er een extra persoon aanwezig zijn. Op deze manier kan iedereen snel duidelijke uitleg verwachten en is optimale individuele begeleiding tijdens de workshops verzekerd.

Wat zijn de kosten van een workshop?

De prijs voor het volgen van een workshop bedraagt € 15,- per persoon, de prijs is altijd inclusief alle benodigdheden, maar exclusief de kralen. Dit omdat in de kralen te veel onderling verschil zit. Inclusief de kralen zijn de kosten meestal tussen de € 18,- en € 22,- per persoon per workshop. U kunt bij ons ook gewoon pinnen.

Wanneer worden de workshops gegeven?

De workshops worden gegeven op Aanvraag. Op zaterdag en donderdagavond geven wij geen workshops. Voor de workshops moet u van te voren altijd wel even een afspraak maken.